All my backs are packed and I'm ready to go

All my backs are packed and I'm ready to go. I'm leaving on a jetplane, don't know when I'll be back again (John Denver).

Lieve allemaal, de diploma-uitreiking zit erop. Dit betekent dat we nu echt kunnen gaan!! Wat een spanning allemaal. De tassen zijn gepakt (netjes onder de 20 kilo, met allebei 19,5...). Morgenochtend vroeg weg, want we moeten 3 uur van te voren inchecken. Dat wordt dus wakker worden met een kop thee en meegenomen boterhammen op Schiphol. Om ons alleen maar zenuwachtiger te kunnen maken voor de onmenselijke lange vliegreis die we dan tegemoet gaan! Jemig... ruim 25 uur.. en dan maar hopen dat we de orkaan die nu bij Australië is kunnen omzeilen :)

De eerste stop zal in Singapore zijn, waar we na een kleine 3 uur wachten weer verder vliegen naar Auckland. Hier pakken we gelijk de taxi naar onze studio die op een geweldige locatie midden in het centrum zit. Dit zal ons slaapadres zijn voor de komende 3 nachten. Zaterdag zullen we waarschijnlijk lekker bijkomen (hopende op de afwezigheid van een jetlag) en op zoek gaan naar een huurauto. Tsja, verder valt er nu nog weinig te melden.. Behalve dat ik (Janne) iig altijd met de gedachte wegga dat ik iets vergeten ben... Maar dat zal wel heel herkenbaar voor velen zijn denk ik zo...

Geen idee wanneer de eerste update van onze reisblog zal zijn, dus bij deze: lieve allemaal tot het volgende reisverslag!! Wij gaan genieten van alle heerlijke vrijheid en mooie momenten die ons tijdens dit avontuur te wachten staan!

Liefs en kussen van Wijnand en Janne

Reacties 3

John Denver 03-02-2011 16:02

Awsome, the way how u guys go traveling!

Margreet 04-02-2011 08:49

Ha Janne en Wijnand,

Geweldige reis gewenst enne.....van harte met je diploma!
Strak geregeld allemaal!

Margreet

Michiel 05-02-2011 20:40

Hey beiden,

hoop dat de reis goed is verlopen, ik hou jullie in het oog
Heel veel plezier met z'n 2en!!!

xxx (ook voor jij hoor Wijnand) Michiel en Saskia

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer